Over ons

Xenin Installaties: vakkundig en enthousiast
Xenin Installaties is een jong en relatief klein bedrijf met grote ambities, waar het werk met passie en enthousiasme wordt uitgevoerd. Het is onze passie om u op een deskundige manier advies te geven en ons werk vakkundig uit te voeren. Wij kunnen u alles vertellen over verwarming, koeling, ventilatie en loodgieterswerk. Door te luisteren naar uw wensen en te kijken naar uw specifieke situatie, geven we graag advies over de meest zuinige, duurzame en milieuvriendelijke oplossingen. Wij zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de branche en hebben expertise in huis. Door ons enthousiasme voor ons vak en door creatieve idee├źn en toepassingen kunnen we de werkzaamheden tegen een zeer scherpe prijs uitvoeren.

Samenwerken
Regelmatig werken we samen met opdrachtgevers, die graag gebruik maken van onze diensten vanwege onze vakkennis en enthousiasme. Kijk op onze fotogalerij naar onze projecten.

Xenin Installaties is de regionale installateur, die bekend staat om zijn deskundigheid en vakmanschap, scherpe prijzen en prettige samenwerking.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek en offerte.