Verwarming

Xenin Installaties, CV-ketels en verwarmingsinstallaties voor een scherpe prijs!
Een aangename temperatuur in huis, warme voeten, een volle douchestraal en kranen die meteen op temperatuur zijn.  Verwarming is iets waar je weinig bij stil staat, maar het biedt veel comfort. En als het niet werkt, zit u met een groot probleem.

Plaatsen, vervangen en onderhoud
U wilt natuurlijk het liefst dat uw verwarmingsprobleem zo snel mogelijk wordt opgelost, zodat u niet meer in de kou zit. Xenin Installaties zorgt voor warmte. Wij plaatsen en vervangen alle typen CV-ketels van  veel verschillende merken en installeren ook uw complete verwarmingsinstallatie .  En wilt u onaangename verrassingen voorkomen?  Sluit een onderhoudscontract  af, zodat problemen op tijd worden gesignaleerd.

Varianten
Een verwarmingsinstallatie is er in veel verschillende varianten: van de traditionele CV-ketel in combinatie met radiatoren tot een geavanceerde warmtepompinstallatie in combinatie met vloerverwarming en –koeling en klimaatplafonds.

De beste oplossing
Voordat wij een verwarmingsinstallatie plaatsen, geven wij deskundig advies en gaan met u in overleg over uw wensen.  Iedere situatie is anders, maar ook iedere toepassing. Welke type CV-ketel past het beste bij uw situatie en waar wordt die geplaatst? Met welke afgiftesysteem (vloerverwarming, radiatoren etc.) wordt de ketel gecombineerd?  Wij hebben de expertise  in huis en samen met u zoeken we naar de beste en meest zuinige oplossing voor uw woning of bedrijfspand. Zo krijgt u de beste CV-oplossing voor een scherpe prijs.

Kijk op onze actiepagina voor een mooie actie voor een zeer scherpe prijs.

Uw CV-ketel laten vervangen of op zoek naar een nieuwe verwarmingsinstallatie? Of wilt u een onderhoudscontract afsluiten?  Neem contact op met Xenin Installaties voor een vrijblijvende offerte.

Meer informatie?

Neem contact op